Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Mám vaše blogy rád.. Dnes bohužel bez karmy viz to co řekl pan Polický... Vyprdněte se už na toho Halíka ať si zas mohu přečíst něco emočně nepodbarveného a racionálního;-) S přáním hezkého dne...

0 0
možnosti
PK

P70e86t71r 98K64a87p79l72a21n

14. 1. 2015 21:50

Věřím (ačkoliv jsem ateista), že (zvláště potom, jak  Nečasova/Kalouskova vláda prosadila církevní restituce) nemá Halík jako církevní hodnostář žádnou šanci na zvolení prezidentem. Sám předvádí chování, které ho musí o případné voliče zákonitě připravit. Doufám, že si to uvědomí a nebude zbytečně zužovat okruh volitelných kandidátů.

0 0
možnosti
JC

To víte, ta cambrigská nobelovka zatměla panu Halíkovi mozek, takže se s pokorného kněze stal "prelát jeho svatosti", jak se sám o sobě vyjádřil. Připomínám, že staré české přísloví říká "pýcha předchází pád". Doufám, že to bude platit jen pro p. Halíka a ne pro naši celou euroatlantickou civilizaci.

4 1
možnosti
Foto

píšete

"Jen, pokud zde prosazujete to, co prosazujete, měl byste tak činit z pozice voleného, protože toto pokoutní prosazování politiky přes kamarády a lobování není projevem demokracie."

nevím co kde pan halík v politice prosazuje nějak mi to uniká.

Nicméně fakt je ten, že prosazování zájmů pomocí legálního lobbingu a pomocí známých a přátel v politice působících-obecně přes volené zástupce-to je právě demokracie.

Pan Halík jednoznačně odsoudil násilí a řekl to co si myslí velké množtví lidí-že sice ten satirický týdeník není moc vkusný a možná je i hloupý / ostatně jeho běžný náklad je cca 50 000-tedy nic moc/, ale že na to má právo být nevkusný a hloupý a nelze mu v tom bránit nijak jinak než tím, že si ho nekoupíte.

3 1
možnosti
MZ

Dobrý večer pane Polický,

já si asi naivně myslel, že prosazování zájmů se dělá u voleb. A že většina se podřídí menšině s tím, že většina bude menšinu respektovat. Takže je vlastně fajn, že se pomocí přátel a známých vyskytly úkazy jako Mrázek, Rittig, Janoušek. To asi chcete? Vím, pan Halík je jiný, boží, skvělý, hodný. Ten takový není. Možná ne, ale o tom mají rozhodovat voliči. Přes volené zástupce mohu pouze předat informace a svůj názor, oni by k nim měli přihlédnout, ale nikdy, nikdy by se tím neměli řídit. Protože o většinovém názoru rozhodly volby!

S pozdravem

MZ

0 0
možnosti
JT

Halik ztratil veskerou soudnost. A nebo, coz je jeste horsi, ji neztratil a pripravuje si pudu pro sve dalsi pusobeni, kdy vymeni krucifix za motlitebni koberecek.

9 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Místo sněhuláků zkuste zopakovat gramatiku..;-)

2 0
možnosti
Foto

Vám ta narážka na sněhuláky přijde divná? Jakýs imám uvrhl na stavbu sněhuláků fatvu. Bylo to na iDNES.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti
OK

Jste zvolený? Pokud ne, zrušte registraci na tomto blogu a o svých názorech se bavte v kruhu rodiny.

2 16
možnosti
MP

Vám zřejmě uniklo, že tento blogový prostor je veřejný, a protože máme SVOBODU SLOVA, tak si tady autor své názory prezentovat může (ke všemu ještě sledován bdělým zrakem adminů). Vy, který v každé diskuzi napomínáte všechny s jiným názorem, jste už tak nesoudný, že budete někomu doporučovat zrušení registrace? No to snad NE!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2843x
Hodně koníčků, málo času, Čech. Když občas něco napíši, tak se pod to většinou podepíši. Člen FIA: furt in Arbeit.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky