Diskuse

Za Paříž nemohou muslimové

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

konecne to nekdo napsal tak ja to opravdu je. Krev za pariz maji na rukou slunickari

0 0
možnosti
MZ

Vážený pane Marek, pravdu ne, jen svůj názor:-) Leč článek byl redakcí stažen a umístěn pouze do soukromého blogu.

S pozdravem MZ

0 0
možnosti
PB

..... no je to tak, nemužou za to muslimové,- nějakej Štětina se dal slyšet, že největší pomocníci teroristů sou Zeman, Okamura a Konva, tak doufám že ten trojlístek výtečníků bude brzo za katrem !

0 0
možnosti
MZ

Vážený pane Brodský, na pana Štetinu jsem úplně zapomněl, aby mu to snad nepřišlo líto. To fakt prohlásil? MZ

0 0
možnosti
PK

P77a84v75e47l 66K85r81á14l

16. 11. 2015 14:59

A hlupáci stále nechápou,jak se nechávají těmito teroristy oblbovat a lezou jim na lep.Autore,oni toto přesně chtějí,blahopřeji

1 0
možnosti
PK

R^R^ napsal jste to ještě velmi slušně ... ale kdybyste to napsal tak jak to cítí většina lidí, tak vás požene tahle mulťácká svoloč typu hate free k soudu a nejspíše by to v současné příšerné eu i vyhrála ... :-(

3 1
možnosti
MZ

Vážený pane Kolařík, nevím naštěstí, jak to cítí většina lidí, ale nějaké náznaky žaloby jsem již dostal za předchozí článek o Schulzovi:-) Tak třeba to vyjde teď, jen nevím za co, co si vymyslí? Podkopávání autorit EU? S pozdravem MZ

0 0
možnosti
Foto

J85i18ř21í 11T35u31r11n68e65r

16. 11. 2015 14:37

Píšete, už není čas na korektnost a na vysvětlování a nastal čas na škatulkování a paušalizování. Doufám, že všem takový čas nenastal, protože pokud někdy v dějinách takové názory převládly, staly se věci, za které se stydí ještě potomci těch, kteří je provedli. Na stejných principech se začaly páchat zvěrstva na civilním německém obyvatelstvu po 2. světové válce, protože si někdo řekl: Němec=fašista, někdo začal paušalizovat a škatulkovat.  Jsou to odsouzeníhodné události, i přesto, že se dají pochopit v kontextu válečných útrap, ztráty blízkých  a nesrovnatelně větší zainteresovanosti obyvatel Německa na válečných událostech. Podobné příklady lze najít ve všech válkách i revolucích. Výsledek je vždy stejný, několik generací zahlazuje křivdy, které se přitom stanou.

Nechci obhajovat politiku státníků, které jmenujete, ale pouze onu uvážlivou korektnost a snahu nepaušalizovat a neškatulkovat.

0 0
možnosti
OK

Korektnost je dobrá jen do té míry, dokud není pokrytectvím. Jakmile se stane pokrytectvím, jejím vedlejším efektem je růst nekorektnosti, a to i velmi ostré a zlé nekorektnosti.

1 0
možnosti
EH

Slučníčkáře, neziskovky apod. vidím jako lidi, kteří chodí v bojové linii po zákopech a berou vlastním vojákům zbraně z rukou.

4 1
možnosti
MZ

Vážená paní Hasníková,

ještě bych si dovolil doplnit. Hrozí žalobami, pokud vystřelí. Uráží jejich práci, píši články o tom, jak je třeba ty zákopy zahrabat. S pozdravem MZ

4 1
možnosti
MO

Jo, autor popsal v blogu to co jsem v diskusích napsal mnohokrát: Ti pseudohumanisté, dobroserové, sluníčkáři (lhostejno jak jim říkáme) škodí více než muslimové. Samozřejmě karma pro autora.

4 1
možnosti
OK

Hledání nepřátel mezi sebou je přesně to, co islámští radikálové chtějí. Takto mohou dostat Evropu na kolena. Nemají na to, aby vyhráli v klasické válce. Stačí trochu udělat bububu a Evropa se hroutí.

3 0
možnosti
VM

S vaším nadpisem je třeba souhlasit. Ano, za události v Paříži nemohou muslimové. Vinit je třeba Islám, tuto technologii moci, která usiluje o vládu a moc nad světem a která vede lidi k nenávisti a vraždění pod rouškou fantasmagorických příslibů .........

0 1
možnosti
OK

Zajímavé je, že kromě období křižáckých výprav nebo mlácení mohamedánů u Vídně Evropa nijak zvlášť hrozbu islámu nevnímala. Z islámských zemí (a nejen z nich) si dělala kolonie a nebála se muslimy pouštět i do Evropy.

1 5
možnosti
JT

Mate samozrejme pravdu. A vite, co mi neni jasne ? Jeho ochranka byla ozbrojena a jiste velmi dobre vycvicena. Proc zdrhli i oni ?

2 0
možnosti
MZ

Vážený pane Tachovský,

to by jste se musel zeptat přímo jich. Můj tip je ten, že za ochranu prezidenta placeni jsou, za ochranu obyvatel ne.

S pozdravem mZ

2 0
možnosti
SB

Nesouhlasím úplně se vším co píšete, ale karmu Vám dávám, protože stoprocentní shoda názorů je nemožná (na celém světě nejsou ani dva stejní lidé), a tak pětadevadesátiprocentní souhlas je dostatečný na udělení karmy.

To, v čem s Vámi nesouhlasím, spočívá ve Vaší myšlence, že by se těm lidem mělo pomáhat tam u nich.

Dokud se tam neomezí ta jejich šílená populace a ten rychlý přírůstek počtu obyvatel, nemá žádná pomoc cenu. Ani ta, kterou jim poskytujeme tady a kterou Vy správně odmítáte schvalovat, ani ta u nich, o které píšete.

3 0
možnosti
OK

Většinou při zlepšení ekonomické situace dochází zároveň ke zpomalení populačního růstu.

1 0
možnosti