Diskuse

Konečně někdo ukázal prostředníček odpůrcům imigrace, děkuji Anno Geislerová!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Geislerová, pravda, moc rozumu nepobrala, hereckého talentu má méně než by se za nehet vešlo, ale párkrát se proběhla před kamerou nahá a už je z ní slavná herečka.

Ovšem pan autor zapomněl dodat, že v přeneseném významu svůj pěstěný prostředníček ukázala i pozůstalým po obětech teroristického útku v Paříži. A pokud je někdo i po tom, co se v Paříži stalo, schopen nadávat odpůrcům imigrace, pak, i když to pan autor nezmínil, to takový člověk vážně nemá v hlavě v pořádku.

3 0
možnosti

Vážený pane Irein,

její talent hodnotit mi nepřísluší, bo tomu moc nerozumím. To, zda ukázala prostředníček i pozůstalým po útocích, to si tvrdit nehodlám. Leč Váš pohled v kontextu toho, kdo útok spáchal se více méně nabízí. Ale do hlavy ji nevidím a zda to má v hlavě pořádku nevím, to by jste se musel zeptat ji:-)

S pozdravem MZ

1 0
možnosti

.... bych to trochaj vyvážil,- Pálavské Hrozen, náš divadelní ochotnickej spolek dneska podepsal peticu "Pryč s Geislerovejma fakáčama" a všeci naši milovníci sa shodli na tem, že je to enem hlůpá dcérka, tož co už s ňou ?!

5 0
možnosti

Vážený pane Brodský,

co s ňou nevím:-) Leč je zajímavé, že Vaše petice nebyla na první stránce zdejšího serveru, jak překvapivé:-)

S pozdravem MZ

0 0
možnosti

Autore souhlasím. Jen tak na okraj, zmínil jste paní Vojtekovou, která tady uveřejňovala kvalitní blogy. Mám dojem, že od doby kdy ji odstranili kvalitní článek, to tady vzdala. Veliká škoda !

5 0
možnosti

Vážený pane Telařík, 

jak tak koukám na blog paní Vojtekové, tak Vám asi musím dát za pravdu. Velká škoda, pokud to vzdala. To víte, holt se její názory nehodily do krámu. A je mi jasné, že si s redakcí asi také užila své.

S pozdravem

MZ

1 0
možnosti

Když ne my, tak naše děti a vnoučata se také stanou uprchlíky.

Až islámští vetřelci západní i střední Evropu ovládnou, budme prchat. Tedy ti z nás, kdo nezahalí své ženy a dcery do pytlů a nebudou se klanět meteoritu v Mekce.

Protože budeme muset prchnout, měli bychom se už dnes domlouvat na nějakém společném cíli našeho útěku, abychom zachránil ve společenství náš jazyk a naši národnost. Pokud se rozdělíme, z historie i geografie zmizíme.

Takže kam?

7 0
možnosti
Foto

Ono je ještě otázka, na koho vlastně ten vztyčený prostředník ona druhá odmocnina z nuly vlastně ukazovala. Co když to bylo na dotěrného fotografa, který ji rušil při kávovém dýchánku s přítelkyněmi z domu radosti...?

13 0
možnosti

Vážený pane Kroupa,

tak jak je napsáno, byl prostředníček směřován do lůzného davu odpůrců imigrace. Což je v pořádku:-)

S pozdravem MZ

1 0
možnosti

L10i88b28o44r 31S13y96n27e18k

19. 11. 2015 13:57

Čas ukáže, že máte pravdu, ode mne Karma.R^R^

5 0
možnosti

P58e47t68r 63A18l82t24m67a43n

19. 11. 2015 13:52

Paní Geislerová si totiž domů vezme celou rodinu z Afghánistánu, aby se vzájemně obohatili. Ona jim ukáže celou sluníčkovou prstohru, což by muslimští hosté mohli ocenit.

6 1
možnosti

To, že je Geislerová slavná (a hezká) herečka, ještě nic nevypovídá o jejím IQ. :-) 

 

Jinak by mě docela zajímalo, jak dobroserové z EU přistupují k faktu, že většina guvernérů jednotlivých států USA odmítá přijmou uprchlíky ze Sýrie kvůli bezpečnostním rizikům. Bude jim pan Juncker uštědřovat morální pohlavky a a mluvit o nich jako o xenofobech, kteří se ještě musí učit demokracii ? A co paní ministryně zahraničí EU, která odmítla přicestovat do ČR na protest proti tomu, že čeští politici směšují problematiku syrské imigrace s nebezpečím terorismu ? Odmítne cestovat do tak nedemokratické země, jakou jsou USA ? :-/

17 0
možnosti

Vážený pane Stehlík,

já jsem také psal o prostředníčku paní Geislerové, ne o jejím IQ:-)

Na Váš druhý odstavec, to by jste se měl zeptat jich, já když použiji to hanlivé slovo, jak jste je častoval, dostanu ban. A pokud dostanete názor od paní ministryně,  podělte se s ním s námi prosím, též by mě velmi zajímalo.

S pozdravem MT

0 0
možnosti
Foto

Rádo se stalo, už jsem si myslela, MZ je Miloš Zeman;-D

1 5
možnosti

E24v73ž68e53n 95P46o46l31á88k

19. 11. 2015 21:19

To je velmi informačně hodnotné sdělení.

0 0
možnosti