Diskuse

Hatefree píše pravdu, jsou mezi námi rasisté

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.....  bych to neškrábal,- voni přindou na řadu jako první a nikoliv podle seznamu,- to už tak v reálným životě chodí,- přitahujou velikej průser a dříve či později se ho dočkají,- i ta Paříž je pro ně stále daleko, bohužel (snad spíše bohudík) nemají ponětí jak vypadá kaluž krve, mozek na zdi a střeva vyhřezlá mimo tělesnou schránku !

0 0
možnosti
MZ

Vážený pane Brodský,

každý si asi ta rizika nějak vyhodnotí, já o tom nějaký článek napsal. Oni asi ne, respektuji ji, ale odsuzuji. Odsuzuji proto, že ten průser si vyžere všichni. S pozdravem MZ

0 0
možnosti
PV

Co to je, to hatefrí?

1 0
možnosti
MZ

Vážený pane Vysočan,

kdyby nečerpali státní dotace, nešpehovali, nežalovali, neuráželi, byli pro svobodu slova  respektovali i jiné názory, také bych nevěděl, kdo to je:-)

MZ

0 0
možnosti
JV

J51i65r14i 85V88r98a32b23e98c

23. 11. 2015 18:28

Zoufalec, hlupák, gauner, ostuda, kecy, hanebnost! Sobotka nebývale ostře zaútočil na Zemana kvůli islámu a uprchlíkům a kníže, Škromach, Okamura i Huml nám řekli...

PREVZATO S "Parlamentni Listy"

Konecne se premier vyjadruje  k tomu rasistovi.

1 6
možnosti
MZ

Vážený pane Sperlín,

opravdu moc hodnotné názory, takové no hate...Je mi z Vás snad i smutno.

MZ

2 1
možnosti
MN

Jak je možné, že Hatefree ve svých ukázkách z netu neuvádí žádný příklad vulgarit a fanatické nenávisti vůči prezidentu Zemanovi?

Jak je možné, že neuvádí žádný příklad extrémního rasismu vůči Rusům? Když bylo před událostmi v Paříži teroristy zničeno ruské letadlo s Rusy na palubě nad Sinají (kde zemřel téměř dvojnásobek lidí jako v Paříži), tak se po celém netu hojně objevovaly rasistické komentáře typu: "dobře jim tak, Rusákům, ať chcípnou".

Jak je možné, že nikdo z Hatefree neodsuzuje agresivní výhrůžky islámských imámů, kteří hlásají nenávist, pomstu a smrt?

Těmhle hatefree lidem totiž o obecnou nenávist nejde, ze všeho nejvíc navozují podobnost s mladými svazáckými kádrováky z 50. let minulého století a komunistickou schvalovací a hodnotitelskou mašinérií.

10 0
možnosti
MM

K těm imámům - nejspíš to bude tím, že sledují pouze česky psané weby.

1 0
možnosti
MT

Pokud naši občané zvolí opět tuto sebranku, která nám vládne, nic se nezmění ! Je nanejvýš zvolit parlament, který dosadí novou Radu pro rozhl. a televizní vysílání a zruší všechny ty pijavice typu Člověk v tísni.

8 0
možnosti
JJ

J17a45n 43J52e80n74i14c

23. 11. 2015 17:44

Jj jen aby lidé nezapoměli... Dost často se jim to stává...

2 0
možnosti
MM

Hmm, škoda, že jste své obvinění nepodložil nějakými příklady, kde se iniciativa HFC projevuje rasisticky a xenofobně, aby se dalo o čem přemýšlet a diskutovat.. Napsal jste, co jste napsal, určitě bude velká karma, protože lidi obecně nemají rádi, když je někdo moralizuje, ale co s tím?.. Když někdo někomu na Fb nebo do diskuse napíše, že by ho nejraději utopil a vymlátil celou jeho rodinu - je to podle vás názor, na který se vztahuje svoboda slova, a nebo to je akt nesnášenlivosti? Postřílet!!.. to taky pokládáte za názor?.. Nevím, celý ten humbuk kolem HFC mi přijde jako v tom rčení: potrefená husa nejvíc kejhá.

3 13
možnosti
LV

L65i60b56o56r 26V16a89n69ě95k

23. 11. 2015 17:08

Možná i Vás už mají na seznamu.

Nebeská honorace, o všech už má informace...

6 1
možnosti