Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No a takze jake je nakonec reseni? Diskriminaci prehlizet a spolehat se na to, ze ruzumni se domluvi? No to by musel existovat jen jeden rozum vlastni vsem rozumnym lidem. Pokut jsou nejake antidiskriminacni zakony spatne, chtelo by to trochu konstruktivni kritiky misto zesmesnovani.

0 0
možnosti

Vážený pane Záturecký,

je diskriminace a je diskriminace. Pokud ta paní má bolševické manýry, tedy fízlování, vykonstruované případy, je dle mého v demokratické společnosti možno takového člověka i zesměšnit. Já Šabatové neupírám právo na její názor, Vy neupírejte mé právo si dělat z jejich rozhodnutí srandu. Rozdíl mezi námi je, že já o tom napíši blog, ona svou tezi a jediné správné vidění světa diktuje všem. Jak píši, ani Šabatová z rasisty nerasistu neudělá. Zákony tu máme, máme rovnost před zákonem, nepamatuji se, že by se musela jakákoliv rasa či národnost zvýhodňovat. Ale ono se právě díky této paní tak děje, tedy tato paní zde zavádí pozitivní diskriminaci. Konstruktivní kritika? Berte to jako Českou sodu (samozřejmě s daleko nižší úrovní). Třeba budu v nějakém dalším článku konstruktivní. Třeba ne. A článek je o tom, že diskriminace se děje všude, přesto ji přecházíme. A stanovit hranici a posouvat ji dále v normálních společenských tématech, kde je snad zkušenostmi a léty vše prověřeno, je další přelud této paní. Znormalizovat každodenní fungování, stanovit limity na to a na to. U mě toto jednoznačně budí nutnost se tomu postavit, protože je to normálním lidským uvažováním a rozumem snad většině společnosti jasné.

S pozdravem

MZ

5 0
možnosti

Dobrý den , tohle je úderné na to vám Anička skočí , bůh s vámi

2 0
možnosti

Dobrý den,

jak bůh se mnou? S námi se všemi pane Vaněk:-)

S pozdravem

MZ

1 0
možnosti
Foto

J33a65n41a 41M69a11j86o27v42á

14. 11. 2016 18:54

R^...pohřeb zdravého rozumu se koná...každodenně.

6 0
možnosti

Tak když je to za naše peníze, tím lépe paní Majová:-)

S pozdravem

MZ

0 0
možnosti

M65i62l31a65n 39R38a91d36e71k

14. 11. 2016 18:49

Koukam jak to s vama zamavalo. Pozadujte psychiatrickou pomoc zdarma, prece je to na zhrouceni ;-D

No, pak se divinze i zeny voli pry nevhodne

2 0
možnosti

J52i23ř72í 31N34o21s17e73k

14. 11. 2016 19:31

A nejenom pomoc, odškodné za psychickou újmu a invalidní důchod na zraněné city ;-D

2 0
možnosti

Ano, i u mne ta diskriminace nebere konce. Vyslal jsem ženu do porodnice s jasnými pokyny, syn nikde, přidržela se kvót ! To se pak opakovalo ještě jednou ! Vzpomněl jsem na bonmot otce svého.

"Víš synu, v manželství jsem měl nejlépe, než-li jsi se narodil, byl jsem opečováván. Poté - radikální změna ! Zjistil jsem, že jsem vhodný jako přenašeč těžkých břemen + ometač čerstvě napadnutého sněhu". (Citace 100%). Jak často na to vzpomínám, když se balíme k odjezdu na chalupu a snížek už zde taky je ! Ženy, si lebedí v teple ... :-)

6 0
možnosti

Vážený pane Bučku,

2x nedodržela instrukce? To je vážné, co na to paní Šabatová?

Lopata zoceluje a zatím co si ženy užívají v teple a tím chřadnou, my muži myslící na jejich pohodlí je tím je zjevně diskriminujeme. Proto je dobré se o koště a lopatu podělit:-)

S pozdravem

MZ

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS