Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Zeman vymyslel perfektní krmení pro stádečko. Neexistuje žádný váš nešvar, který by Zeman nepomáhal v ČR závádět. Včetně přijímání muslimů a prohlubování integrace.

2 18
možnosti
MZ

Stádečko, krmení. Jo to je respekt k jiným názorům. Škoda, absolutně nepochopeno poslání blogu, pak chcete mít na hradě někoho lepšího, když sám se chováte stejně.

S pozdravem

MZ

16 2
možnosti
OK

Vaše dělení je umělé. Je to zrůdnost, kterou si uvědomíte, když zásadně vyjádříte odpor vůči současnému prezidentovi a lidé z jeho podporovatelů vám začnou přisuzovat vlastnosti a názory, které k vám nepatří. Nepochybně to funguje i obráceně. Vždy na dělicí rovině Zeman.

2 11
možnosti
MZ

Vážený pane Kolář,

já někoho dělím? Myslíte tím, že každý máme na různé věci různé názory? To je dělení, to je špatně? Vždy na dělící rovině Zeman? Aha, takže za všechny názory a protinázory může Zeman, on je jedinou dělící rovinou? Já narážím v blogu na to, nechť se i my voliči k sobě chováme "normálně", respektujme jeden druhé, neškatulkujme, nepaušalizujme. A také k tomu, že společnost je dělená, dělaná názory a Zeman je pouze obrazem toho dělení a že je obrazem toho, jak se mi chováme k sobě. A poslání je, že každý by měl začít u sebe.

S pozdravem

MZ

7 2
možnosti
Foto

K70a81r83e33l 83M90á84d77l16e

18. 11. 2016 15:25

Velice dobře, jen se obávám, že pokud se sluníčkáři shodnou na jednom kandidátovi, kterého budou všichni podporovat, bude nutné reagovat podobně, netříštit síly a volit Zemana už v prvním kole. Uvědomil jsem si to teprve nedávno - také jsem dlouho doufal, že v prvním kole bude možnost dát hlas někomu, kdo má názory velice podobné těm Zemanovým, jen se bude projevovat víc kultivovaně.

12 2
možnosti
OK

Proč by se sluníčkáři měli shodovat? žádní sluníčkáři totiž nejsou, tady představujete zrůdnost dělení společnosti na my a oni, kde dělicí rovinou je Zeman.

4 5
možnosti
Foto

Na paba Ábelovského je nejlepší reagovat hadím zasyčením;-)

5 6
možnosti
MZ

Vážený pane Kvapile,

neznám ho, já mu raději budu oponovat.

S pozdravem

MZ

4 0
možnosti
LK

jenže od vás se to očekává, vy musíte ukazovat svou odlišnost, aby si vás někdo všiml, prezident už by to neměl mít zapotřebí, měl by být respektovaná osobnost o které už každý ví a tak si může dovolit luxus nerozdělovat, ale spojovat.

2 1
možnosti
MZ

Vážený pane Kamenský,

musím s Vámi nesouhlasit. Za prvé, nemusím nic, nechci aby si mě někdo všiml, píši pouze své názory, toť vše. Jak může spojovat? Jak? Když má na něco jiný názor než dejme tomu 50% populace, ale zbytku se jeho názor líbí. To má mlčet a klást věnce jen? Od toho je politik, aby své názory vyjadřoval a voliči mu to u voleb spočítali.

S pozdravem

NZ

10 3
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2843x
Hodně koníčků, málo času, Čech. Když občas něco napíši, tak se pod to většinou podepíši. Člen FIA: furt in Arbeit.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky