Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Píšete "Já vím, jedná se jen o drobné procento...". tak tohle mně jako drobné procento nepřipadá: https://www.youtube.com/watch?v=j9sP9Jmnupw. Nezapomínejte, že lhát nevěřícím je pro ně povinnost. To mají společné s romskou menšinou.

5 0
možnosti
MZ

Vážený pane Černý, bylo myšleno obrazně.

0 0
možnosti
BM

Jenže ten masakr ve Francii neprovedli imigranti, ale jejich potomci... A není nikde psáno, že jménem Alláha budou vraždit jenom Arabové. Stačí si připomenout ty muslimská děvčata z pořadu Máte slovo. To byly ĆEŠKY!!!

20 0
možnosti
BM

Přísloví "Poturčenec horší Turka" má své opodstatnění.....

11 0
možnosti
PH

Pan Halík a jemu podobní nemají čas, zakládají neziskovou organisaci na podporu nespravedlivě stíhaných muslimských teroristů.

29 0
možnosti
MZ

Vážený pane Hrdlička, nějak se ani nesměji, protože bych tomu snad i věřil..

0 0
možnosti
JL

Imigranty přijímáme a přijímat budeme. Důvod? Prostě je potřebujeme.

0 20
možnosti
OK

Kdybychom se zahleděli do vlastní, evropské minulosti posledních sta let, kdybychom s pokorou uvažovali nad tím vším, čeho jsme my, Evropané byli schopni, pak bychom s čistým svědomím museli přehodnotit všechny naše radikální postoje ke světu islámu.

0 10
možnosti
JZ

Pravda, musely by být daleko radikálnější.

Kdybychom je přehodnotili naopak, bylo by to jako neudělat za tím, čeho byli Evropané schopni, žádnou čáru. Jako kdyby vyléčený alkoholik podporoval někoho v pití, protože dřív sám pil.

12 0
možnosti
TP

Ti panove vylezou a promluvi tak, ze budete se slzou v oku vzpominat na dny, kdy drzeli hubu. Pro zacatek doporucuji vyjadreni ceskopalestinskeho dzihadisty Sadiho Shanaaha. Mame pro vyjjadreni solidarity s muslimy uznat 2. stupen registrace nenavistne organizace Ustredi muslimskych obci.

16 0
možnosti
MZ

Vážený pane Pícl, teď bude chvíli období bez slz, snad:-)

0 0
možnosti
OK

Jak chceme čelit islámskému (či jinému) radikalismu, když se navzájem nedokážeme bavit a respektovat?

1 6
možnosti
MK

Jak chcete respektovat zastánce fašismu, tj. islámu? Islám musí být poražen. O nacismu se snad také debatovalo jen v intencích, kdy bude to zlo definitivně vymýceno ze světa (to se sice úplně nepodařilo, ale nacismus byl poražen na hlavu)

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2843x
Hodně koníčků, málo času, Čech. Když občas něco napíši, tak se pod to většinou podepíši. Člen FIA: furt in Arbeit.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky