Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R12o40m89a20n 82M89á50c98a

25. 11. 2015 10:10

bohuzel velmi lacine, ale jiste se to bude libit... srovnavat jednoho z nejvetsich spisovatelu 20. stoleti s Konvickou je opravdu z rise fantazie ci spise fantasmagorie... ale jak jsem napsal... je to na urovni ctvrte cenove, lidu se to libit bude... plny souhlas s panem Smahelem...

1 5
možnosti

Vážený pane Máca, přečetl jste si i můj komentář pod příspěvkem pana Šmahela? Nevím, kde jste na to srovnání přišel. Ale vidíte, já nepíši, že Vás komentář je na úrovni čtvrté cenové, ani laciné, přesto že je naprosto nepochopeno. S pozdravem MZ

4 0
možnosti

To vážně nikomu z těch nohsledů, kteří tomuto článku dávají karmu a zdvižené palce a vzájemně si dokolečka plusují příspěvky, nepřijde absurdní srovnávat Čapka a Konvičku? Jednoho z našich nejlepších prozaiků, který napsal naprosto nadčasová díla překládaná do desítek jazyků s člověkem, který se nebojí používat silné výrazy a jeho styl psaní má silně proměnlivou úroveň? Člověka, který slušně, s užitím alegorií a přirovnání, varoval lidstvo, s člověkem, který sice také varuje, ale slušnost mu opravdu chybí?

Rovněž si myslím, že by Konvička neměl být odsouzen a podle mne ani nebude, ovšem tento blog považuji za hrubou urážku Karla Čapka.

4 3
možnosti

Vážený pane Šmahel,

nikdy bych si nedovolil srovnávat pana Čapka s panem Konvičkou, netuším, kde jste na to přišel. Pouze poukazuji na příměr, kdy by mohl být pan Čapek souzen za podněcování nenávisti vůči skupině obyvatel. Nehodnotím ani literární nadání, ani styl psaní, ani kolikrát byl kdo překládán, protože je mi jasné, že porovnávat nelze. Tedy použité prostředky těchto dvou pánů jsou naprosto rozdílné, rozdílné není, a na to sám poukazujete, varování lidstva.

S pozdravem MZ

12 0
možnosti

J52i47ř13í 10N60o74s94e97k

25. 11. 2015 8:36

R^ Nic než karma.

10 0
možnosti

Jste pro to, aby lidé mohli svobodně projevovat své názory / přesvědčení? Ano / Ne? Pokud odpovíte Ano: co říkáte na věci, jako zákaz projevů islámu, stíhání lidí za to, že mají muslimskou literaturu?

0 0
možnosti

Já jen, že vy Konvičkáři hulákáte "pozavírat všechny, jejihž myšlenky se nám nelíbí" a zároveň máte tu drzost se tvářit jako bojovníci za svobodu slova. 

Svoboda slova neznamená "Já si budu říkat co chci a ostatní musí držet hubu". Svoboda slova znamená, že se mohou projevit i ti, se kterýma nesouhlasíte. Ale to je pro vás příliš složité na pochopení, že?

4 1
možnosti

Všemi deseti pro názor autora. V EU je všechno vzhůru nohama a když na to někdo upozorní, hrozí mu kriminál !!!

8 0
možnosti

Vy budete hájit názory Konvičky za,které je trestně stíhat?Podle Vás je tedy v pořádku,že se mají stavět pro muslimy koncentráky a mají být semleti do masokostní moučky?To jsou jen některé výroky za které je Konvička stíhán...Tak to přece dělal Hitler se židy,to bylo také v pořádku?Zákony platí pro všechny,není duvod,proč ne pro Konvičku.Je spousta lidí a politiku vymezují se proti uprchlíkum.Na rozdíl od Konvičky to dělají slušně a v rámci zákona a proto je nikdo nestíhá a stíhat za jiný názor ani nebude...

0 15
možnosti

máte nšjakou představu jak to tu bude vypadat až vládu převezmou muslimové?

Za co se bude stíhat podle jejich zákonů?

Zatím se tu povídá, ale už pouze povídá o jakési svobodě slova. Ve skutečnosti už to bohužel platit přestává.

9 0
možnosti

Co mi paměť slouží, ještě jsem nikde nevyjádřil panu Konvičkovi podporu. Nikdy nechci být spojován s nějakým hnutím či stranou. Ale pokud dojde na lynčování člověka a ještě ke všemu kvůli islámu, tak on bude mít moji podporu a rozhodně nikam nezalezu.

O islámu totiž člověk ani nemusí lhát. O islámu stačí říkat pravdu. A ta je strašná.

28 0
možnosti
Foto

Konvičkovy blogy čtu jen občas, ale zatím jsem si nevšiml, že by někdy lhal o islámu. Ano, stačí říkat pravdu, která je strašná, ale i za to si zřejmě člověk může vykoledovat obvinění. Uvidíme, na čem to obvinění je postaveno.

13 0
možnosti

Dal jsem tomuto výbornému blogu karmu.

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS