Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svatá prostoto. Vezete se na vlnce protiislámského mainstreamu, ale v článku jen potvrzujete, že to máte nějaké pomotané. Zkuste něco o tomto poměrně dost složitém problému nastudovat. Určitě pak uvidíte ty věci trochu reálněji.

0 0
možnosti

Článek je....poněkud jednostranně zabedněný

1 0
možnosti
Foto

P15e74t98r 60U86g16r45i53n

15. 1. 2015 6:52

Náboženský terorista nebo xenofobní nacionalista ... no, osobně v tom rozdíl nevidím.

1 0
možnosti

Pane autore, musím konstatovat, že to co píšete je ubohé. Patříme mezi nejbohatší země na světe a řešíme přijetí 15ti rodin uprchlíků, které nemohou za svou bídu.... Pan Halík a další lidé se snaží hlavně o to, abychom neházeli všechny do jednoho pytle a ukázali, že MÁME KOULE na to pomáhat...bez ohledu na národnost a víru. 

Úkolem nás všech a našich politiků je JASNĚ VYMEZIT jejich práva a povinnosti k naší kultuře a společnosti. Mnoho lidí, včetně Vás, se najednou k celému arabskému světu otočí zády a všichni jsou najednou teroristé... 

opravdu si myslíte, že těch cca 100 lidí se sem vrhne s bombami?? nemyslíte si, že je, v kontextu s událostí v Paříži, například mnohem NEBEZPEČNĚJŠÍ  vyjadřování politiků ÚSVITU?? 

Váš názor nesdílím a souhlasím s přijetím těchto rodin na 100% !!! jen tím ukážeme, že jsme mnohem dále než islám, který nyní prochází obdobím, které je srovnatelné s křižáckými válkami...

Ale opakuji - je nutné JASNĚ STANOVIT PRAVIDLA A ZAMEZIT ISLAMIZACI NAŠÍ SPOLEČNOSTI, jakýkoliv přistěhovalec a uprchlík se musí přizpůsobit a respektovat např. to, že burky do škol nepatří (apod..)

2 7
možnosti
Foto

O26t19a 85B73l61a33ž85e24k

13. 1. 2015 20:47

O způsobu a úrovni humoru-satiry redaktorů CHARLIE EBDO by se daly vést nekonečné půtky. Vybavme si jeden příklad: "Co to - už je leden - a stále žádný atentát ?"

Je to vtipné ? Nebo jenom provokující ? Zasmál se někdo ?

Jisté je, že redakce - i další lidé mimo - se atentátu obratem dočkali...

Došlo tedy na hnusné vraždění. Umírat za myšlenku - za ideu je údělem hrdinů.

Pokud však byla výše citovaná věta tou rozhodující kapkou, tak to umírání bylo o to smutnější.

1 0
možnosti

J41i86r89i 51C64e42e

13. 1. 2015 15:53

Halík zřejmě hledá spis, která na něj StB vedla, a který se nějak záhadně ztratil a není k nalezení...

4 1
možnosti

Jooo pak Halík, to je ultratolerantní čípek co by si od svých bratří klidně nechal nadělat na hlavu a ještě by po po děkování pozdravil salám (dle chuti) nalejrum.

Teď se nechal opět slyšet (naleznete na Lidovkách): http://www.lidovky.cz/halik-ja-nejsem-charlie-ke-svobode-totiz-patri-zodpovednost-pqy-/nazory.aspx?c=A150112_153452_ln_nazory_hm

že máme být více citlivý, protože oni se při urážce svého pedofilního proroka nebo systému nad jiné mírumilovného a tolerantního buď rozevzlykají, nebo popadnou výbušnou vestičku či Kalacha a jdou šířit slávu proroka.

Takže smůla, máte další nedotknutelné. Většina menšin je parádně začleněná, že o nich ani nevíte jen některé musíte neustále živit a několikrát denně se jich ptát, jestli by nechtěli ještě něco.

Proč jim nesmíme nařídit dodržovat naše zákony když hosty jsou oni a proč se nevrátí domů když se tu cítí tak zle se také ptát nesmíte.

Takže nezapomeňte, žádné fórky a hlavně žádné zákony a povinnosti.

6 3
možnosti

Nepřímou odpověď dal Tomáš Halík během tří dnů po vystoupení u Moravce 14.12. -

v pořadu Dům ze skla 15.12. a na přednášce 17.12. v Brně Obnovíš tvář země použil stejné vyjádření, že tím myslil přijetí několika zraněných syrských dětí. Záznamy si můžete pustit a vyjádření najít na

http://akademickafarnost.invisible.cz/kazani/kazani.php?rubrika=fv_t

Podle článku na iDnes

http://zpravy.idnes.cz/tomas-halik-o-prijimani-uprchliku-drf-/domaci.aspx?c=A141214_144827_domaci_cen

ale u Moravce přijmutí dětí označil za první symbolický krok. Takže to vypadá, že na nějaký podnět hned zařadil zpátečku. Tím podnětem reálně mohla být událost v Sydney 15.12.

0 0
možnosti
Foto

J55a22n 39M26r20á83z46e40k

10. 1. 2015 8:52

tak trochu štvanice ne, všichni teď budeme hysteričtí a budeme si vybijet svou frustraci na jednom páterovi? ubohé...

5 19
možnosti

Dobrý večer pane Mrázek, opravdu se nevybíjím frustraci, ale pokud udělám já rozhodnutí kdekoliv, jsem za něj odpovědný. P. Halík, nikým nevolen, zde prosazuje politiku, jež by mohla mít přímý důsledek na bezpečnost ČR a odpovědnost nemá žádnou. Ani politickou, žádnou. V tom je ten problém.

16 2
možnosti

Najdete ho v kostele U Salvatora.Ale bacha na kritiku jeho velebnosti.Ja to udelal a ta madam co tam hlida po me malem plivla jak kobra.

9 2
možnosti

No, pokud jste to dělal při mši, tak to asi nebylo vhodné. Ale jde za ním zajít po mši.

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2843x
Hodně koníčků, málo času, Čech. Když občas něco napíši, tak se pod to většinou podepíši. Člen FIA: furt in Arbeit.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky